Plaatsbeschrijving

De Gite Les Petites Têtes is een gebouw van rond 1890, en was initieel een stal en hooizolder. Een paar elementen verwijzen nog altijd naar dat verleden. Zo hangt er een katrol voor het venster van de derde slaapkamer op de verdieping, en zijn er zowel in de (volledig ingerichte) keuken als in de living  grote metalen ringen om de koeien aan vast te maken. 

Op het gelijkvloers is er een keuken met eethoek, badkamer met toilet en inloopdouche en een salon met heel wat zetels, een televisie (smart-tv) en een gevulde boekenkast.

Op de bovenverdieping zijn er drie ruime slaapkamers op een rij. Eén van die kamers heeft een dubbel bed (190x140 cm) en een wastafel met warm en koud water, de andere hebben elk twee enkele bedden (90x200 cm, die indien gewenst wel tegen mekaar kunnen worden geschoven). Er is ook een houten kinderbedje (60x120) aanwezig. 

Buiten is er een private tuin met een grasperk, een linde, berk, japanse kerselaar en seringen. Een rode beukenhaag scheidt de tuin met een weide (waar vaak ezels en pony's in zijn).

Vanuit de living heb je zicht op onze siertuin vol bloemen, aan de andere kant van de gite. Daar is ook de toegang tot een garage waar je fietsen kunt stallen.

Free Joomla! templates by Engine Templates